Groepsfoto voor Great Place to Work

PERSBERICHT • Amersfoort, 2 april 2024

Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het onafhankelijke Trust Index™ onderzoek van Great Place to Work heeft The Onemeeting Company met een respons van 100% en een totaalscore van liefst 92% (de hoogste waardering tot dusver) opnieuw het predicaat van goed werkgeverschap behaald. De stelling ‘Alles overziend vind ik deze organisatie een Great Place to Work’ scoorde zelfs 97%. Met de Trust Index™ worden vijf universele waarden gemeten die bepalen in hoeverre mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De waarden zijn: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

”We zijn erg dankbaar dat onze collega’s zich thuis en gewaardeerd voelen in onze organisatie. Als 97% van alle collega’s de organisatie een Great Place to Work vindt, dan maakt ons dat bijzonder trots. Het thuisgevoel komt niet uit de lucht vallen. Gastvrijheid zit in ons DNA. En met ons cultuurprogramma ‘One of a Kindest’ werken we iedere dag aan een warme, welkome bedrijfscultuur. Warmte komt wat ons betreft nooit vanzelf. Dat vraagt om ‘zachte vaardigheden’, zoals oprechte interesse en persoonlijke aandacht. In deze digitale samenleving is dat steeds belangrijker. Als alles digitaal wordt, zal ‘mensentaal’ de échte verbinding maken. Het is hardt werken met een d én een t. Waarom we hierin geloven? Het succes van onze organisatie wordt bepaald door de verbindingskracht van onze medewerkers met onze klanten, partners, leveranciers en elkaar. Als wij goed zorgen voor onze medewerkers, zorgen onze medewerkers voor onze relaties. Zo simpel is het eigenlijk”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, COO The Onemeeting Company B.V.

“Het voor de derde keer op rij behalen van deze erkenning maakt ons trots en dankbaar. Naast verdergaande digitalisering van onze dienstverlening blijven wij juist ook volop investeren in de onderlinge verbinding; de jaarlijkse Valentijn Speeddates, de verjaardagsposters, de maandelijkse OneMeet & Lunches, de vele viermomenten en het hartelijk verwelkomen van nieuwe collega’s met confetti en een buddy zijn slechts een paar voorbeelden van de rituelen waarmee we invulling geven aan de collega-journey en daarmee aan onze cultuur. We geloven dat warme, (h)echte verbindingen bij uitstek ontstaan door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit; zij beoordelen de waarde kameraadschap met maar liefst 99%. Alle medewerkers die nieuw bij ons komen werken voelen zich welkom (100%) en maar liefst 98% van alle medewerkers vindt The Onemeeting Company een leuke en veilige plek om te werken; een mooie bevestiging dat onze medewerkers zich welkom en veilig bij ons voelen”, aldus Anita Cornet, Head of People & Culture.

Best Workplace for Women

Als kers op de taart behoort The Onemeeting Company tot de 28 Best Workplaces for Women in Nederland. Voor het eerst heeft Great Place To Work, naast de jaarlijkse lijst van beste werkgevers van Nederland, de Best Workplaces for Women bekend gemaakt. Zo’n lijst is nog nooit eerder gepubliceerd in Nederland. The Onemeeting Company is geëindigd op plek 7 in de categorie small. Waarom deze lijst nodig is? Glazen plafonds. Ongelijke beloning. Genderdiscriminatie. Nog steeds bestaat er in Nederland een kloof tussen mannen en vrouwen. Zelfs in 2024. Dat moet anders. Dat kán anders. De Best Workplaces for Women™ laten zien dat het mogelijk is. “Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan gelijkheid en inclusie op de werkvloer, waar iedereen wordt aangemoedigd om te gedijen en hun volledige potentieel te benutten”, aldus Anita Cornet, Head of People & Culture.

———————————————————————————————————————-

Over Great Place to Work

Great Place to Work helpt al meer dan 35 jaar organisaties met het verbeteren van hun werkgeverschap door de mate van vertrouwen inzichtelijk te maken. Om als organisatie te kunnen inspelen op belangrijke veranderingen is goed werkgeverschap met maximale aandacht voor de mens belangrijk. Wereldwijd werkt Great Place to Work al 35 jaar in 60 verschillende landen vanuit het gedachtegoed dat vertrouwen de basis is voor het behalen van betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten met groei en innovatie als gevolg.

Over The Onemeeting Company B.V.:

The Onemeeting Company B.V. is een vooraanstaand familiebedrijf dat bestaat uit meerdere entiteiten, waaronder het toonaangevende boekingsplatform Onemeeting.com B.V., Meeting Center Developmentbedrijf Onemeeting Services B.V. en het innovatieve SaaS-bedrijf Onemeeting Systems. Bovendien exploiteert The Onemeeting Company vijf Meeting & Conference Centers in Nederland, namelijk Planetarium Amsterdam, La Vie Utrecht, Eenhoorn Amersfoort, Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en The Green Arnhem. Met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1982 door Job Heilijgers, is The Onemeeting Company B.V. een pionier in de meeting (MICE) markt en staat bekend als een Meeting Expert. De onderneming wordt geleid door Luc van Bussel en Michiel Heilijgers, tevens aandeelhouders van het bedrijf. Het bedrijf heeft zich bewezen als een inspirerende werkplek en is dan ook met trots erkend als een ‘Great Place to Work’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Ingrid van der Wal-Koek, COO +31 6 10 74 77 16 of Ingrid.vanderWal@onemeetingservices.com
  • Anita Cornet, Manager HR & Cultuur +31 6 13 36 75 22 of Anita.Cornet@onemeetingservices.com

Meer informatie vindt u op:
www.theonemeetingcompany.com, www.onemeeting.com en www.onemeetingservices.com

Bekijk meer informatie over Great Place to Work op: www.greatplacetowork.nl

-De afbeeldingen zijn rechtenvrij te gebruiken voor redactionele doeleinden.