Familie
waarden

Familiewaarden maken van een zakelijke organisatie een hecht team. Een zakelijk team met de warme dynamiek van een familie. Klaar staan voor elkaar en samen sterk zijn de basis van onze familiewaarden. Een familie is altijd inclusief: iedereen doet mee. De synergie van het team van gelijkgestemden maakt ons sterk. Wat zijn onze familiewaarden? Familie met elkaar, van harte met perfectie, vooruitstrevend met compassie en feeling at home.

Familie met elkaar

Wat definieert de familie? Is het de naam? Het geslacht? De Saamhorigheid? Of de verbondenheid? Het woordenboek geeft ruimte aan verschillende interpretaties. Voor ons betekent het vooral verbondenheid; het vermogen om samen te werken aan hetzelfde doel. Het vertrouwen dat we gezamenlijk optrekken in onze pionierstocht. De overtuiging dat we door als eenheid te functioneren onze gasten blijvend verwonderen met hartverwarmende gastvrijheid en bijzondere ontmoetingen op unieke locaties. Van oorsprong is Onemeeting.com, in 2014 ontstaan uit de in 1982 opgerichte Regardz Hospitality Group, een familiebedrijf. Dat geeft ons een eigenheid die we het best beschrijven als een familiekarakter. Een karakter dat we koesteren, want wij zijn Home of Meetings. En waar voelen mensen zich meer thuis dan bij hun familie? Het geeft ons gedeelde waarden, familiewaarden, de wens om verantwoordelijkheid te dragen voor onze ondernemingen én onze prachtige aarde. En dat alles samen, als familie met elkaar.

Lees meer

Van harte met perfectie

Hartverwarmende gastvrijheid. Vanuit ons hart, voor iedere bijeenkomst. Daar staat The Onemeeting Company voor. Het is iets dat van nature komt, als een aangeboren talent én dat werk vereist. Vergelijk het met topsport. Daarom wordt het iedere dag bijgeslepen en verbeterd. Want we streven naar perfectie. Dat is een groot woord, zeker. Maar wij plaatsen het in de context van uw beleving. Dat is waarom wij het zo belangrijk vinden dat hartelijkheid oprecht is, en dat er familiaire warmte huist in de ontmoeting. Want perfectie bestaat alleen waar een optimale organisatie kruist met een gulle, gemeende glimlach – de signatuur van een topdag. Dat noemen wij ‘van harte met perfectie’.

Vooruitstrevend
met compassie

Familiebedrijven zijn pioniers. We kijken altijd vooruit en bouwen iedere dag aan onze toekomst. De toekomst bestaat niet. Dat is onze overtuiging. Een toekomst kun je bouwen. Pionieren bouwen een toekomst met perspectief om hun bedrijf toekomstbestendig te houden. Daarom zit pionieren in ons systeem. Pionieren vraagt creativiteit en organiserend vermogen. Dat doen we altijd met respect voor het verleden en inspanning die het van iedereen vergt om dat voor elkaar te krijgen. Compassie is wat ons bindt en verbindt. Daarom blijven wij slim bewegen, ontwikkelen en vooruitstreven – met oog voor onze omgeving. Denk bijvoorbeeld aan onze klimaatneutrale meetings en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met passie voor leven, voor mensen, blijven wij ons permanent verbeteren. Dat noemen wij vooruitstrevend met compassie.

Feest

Het thuisgevoel

Er gaat niets boven het ‘thuisgevoel’. Wat wij doen draait om mensen, om verbinding, om sprankelende ontmoetingen aan het begin van nieuwe dingen. Dus waar ter wereld uw meeting ook plaatsvindt, wij zorgen dat mensen zich thuisvoelen. Het vormt de kern van ons bestaan, waar gastvrijheid en onbegrensde creatieve mogelijkheden elkaar kruisen: inspirerende venues die bruisen van energie. Het draait namelijk om de glimlach die mensen meenemen naar hun meeting en daarna weer naar huis. Alles voor een perfecte beleving en het warme gevoel van thuis. Dat is onze missie bij The Onemeeting Company – Home of Meetings.

Lees meer

Meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan vertel ik u alles over onze familiewaarden.

Michiel Heilijgers, Chief Financial Officer

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Michiel