Onze
geschiedenis

The Onemeeting Company is een Nederlands familiebedrijf dat in 1982 werd opgericht door Job Heiligers in Amersfoort onder de naam Amersfoortse Hotel Maatschappij. Job Heilijgers was de directeur & eigenaar van Heilijgers Bouw in Amersfoort en werd vanaf 1982 een pionier in de meetingbranche. Hij ontwikkelde tal van markante hotels & meeting centers in Nederland waaronder de Eenhoorn in Amersfoort.
Familie Heilijgers heeft een rijk verleden in gastvrijheid.

Van bouwbedrijf
naar pionier in de
meetingbranche

Rond 1885 bestond er naast de aannemersactiviteiten een Herberg Heilijgers in de oude binnenstad van Amersfoort en in de dertiger jaren hotel café restaurant ‘Het Zwarte Bergje’ ook in Amersfoort. Hier hingen op Koninginnedag lampionnen van boom tot boom en er lag een dansvloer waarop met levende muziek uitbundig werd gedanst. In 2005 werd Regardz Hospitality Group de nieuwe naam van Amersfoortse Hotel Maatschappij. In 2007 fuseerde het bedrijf met de horeca-exploitaties van de Van den Tweel Groep in Nijkerk. De fusie kwam in 2012 tot een einde. Beide bedrijven besloten om zich terug op hun kernactiviteiten te gaan richten. Regardz werd weer Meeting Expert.

Lees meer

Homepagina Onemeeting.com

Onemeeting.com

In 2014 werden Luc van Bussel en Michiel Heilijgers de directie en aandeelhouders van het bedrijf. Het betekende de start van een platformstrategie die resulteerde in de oprichting van Onemeeting.com in 2014. Het ontwikkelen van een uniek boekingsplatform en property management systeem zorgde voor een belangrijke innovatie binnen het traditionele exploitatiebedrijf. OMS Onemeeting System is de naam van het unieke Meeting Management systeem dat samen met The Gateway Digital in India ontwikkeld werd en de basis heeft gelegd voor verdere groei en internationale expansie.

Lees meer

The Onemeeting Company

De nieuwe koers naar 2040

Op 1 september 2021 werd The Onemeeting Company B.V. in Amersfoort de nieuwe naam van Regardz Hospitality Group B.V. In de afgelopen coronaperiode heeft het bedrijf zich opgemaakt voor een strategische groeikoers. De strategie van het boekingsplatform Onemeeting.com (onderdeel van Regardz) wordt leidend binnen de internationale groeistrategie van de organisatie.

Lees meer

Next Generation Meeting Management

In de afgelopen coronaperiode heeft The Onemeeting Company zich in hoog tempo doorontwikkeld tot een uniek Meeting Management bedrijf voor opdrachtgevers en aangesloten locaties. Met nieuwe fullservice klantformules en ondersteunende management services voor meeting centers heeft Onemeeting.com een strategische sprong voorwaarts gemaakt.

Lees meer

Meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Meer weten over onze (familie) geschiedenis? Maak een afspraak met mij en dan vertel ik u er alles over.

Michiel Heilijgers, Chief Financial Officer

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Michiel