A Great
Place to Work

“We zijn een ‘Great Place to Work‘. Met een bijzondere hoge score wordt onze organisatie door al onze medewerkers gewaardeerd als een Great Place to Work. Onze organisatiecultuur is warm, onze structuur is plat en onze mensen maken iedere dag hét verschil. Onze organisatie is gebouwd op familiewaarden en ‘aardigheid’ of ‘Kindest‘ is ons toverwoord. Aardig zijn voor elkaar, voor onszelf en voor onze partners & relaties. Wij geloven in de kracht van een warme bedrijfscultuur in deze digitale samenleving. Als alles digitaal wordt, zijn zachte vaardigheden hot.”
Anita Cornet – Head of People & Culture

Great Place to Work

The Onemeeting Company is in 2024 opnieuw gecertificeerd als Great Place To Work! Great Place to Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van het onafhankelijke Trust Index™ medewerkersonderzoek van Great Place to Work heeft The Onemeeting Company met een respons van 100% en een totaalscore van 92% wederom het predicaat van goed werkgeverschap behaald. Met de Trust Index™ worden vijf universele waarden gemeten die bepalen in hoeverre mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De waarden zijn: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Alleen warmte verbindt, kou nooit. Dat is de essentie van ons bijzondere cultuurprogramma. In deze coole, digitale tijden geloven we in de kracht van ‘zachte vaardigheden’. Hard werken staat bij ons synoniem voor hart werken. We geloven dat alles draait om mensen en de menselijke verbinding. One of a Kindest is onze ‘cultuurkachel’ waarmee we ons familiebedrijf blijven opwarmen en onze medewerkers zich als een vis in het water laten voelen. Dat verlangt onder andere benaderbaarheid en eerlijk en ethisch handelen van directie en management. Een 100% score op deze stellingen bekrachtigt onze visie dat leiderschap en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Warme, (h)echte verbindingen ontstaan bij uitstek door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit, zij beoordelen kameraadschap met maar liefst 96%.

Lees meer

“Confetti en ballonnen, een kaartje met een welgemeend compliment, bij Onemeeting gaat geen mijlpaal – klein of groot, zakelijk of persoonlijk – ongevierd voorbij. Als nieuwe medewerker werd ik al voor mijn eerste werkdag aan het hele bedrijf gepresenteerd, niet met een klein, nietszeggend bericht op intranet, maar met een oprecht verhaal over mij als persoon: ik voelde mij direct gezien en gehoord, wat een welkom! Wat Onemeeting echter in mijn ogen uniek maakt, is dat het niet alleen bij dit soort attente gebaren blijft, maar dat er door iedereen op dagelijkse basis tijd wordt gemaakt om elkaar te (blijven) leren kennen..”
Tim Verbeek – Lead Digital Sales

Tim

“Sinds ik bij deze organisatie werk (2007) heb ik altijd het familiegevoel ervaren. Het gevoel dat we het met elkaar doen en voor elkaar klaar staan, ook als het niet altijd vanzelf gaat. Het gevoel dat je jezelf mag en kan zijn ondanks dat we allemaal anders zijn. Het gevoel dat je de ruimte krijgt om te leren, te groeien en fouten mag maken. En dat we respectvol met elkaar omgaan, ongeacht verschil in normen en waarden. Warme bedrijfscultuur is voor mij de reden dat ik met plezier naar mijn werk ga en ik ben ervan overtuigd dat het de basis is van ons succes. Die warme bedrijfscultuur komt niet vanzelf en wordt niet van ‘hogerop’ opgelegd, dat realiseren we iedere dag weer met elkaar! En dat maakt onze organisatie wat mij betreft met recht een Great Place to Work!”
Saviëlle Roemeling – Head of Operations & Sustainability

Saviëlle

Wil je meer weten over onze Great Place to Work

Laten we elkaar binnenkort ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan vertel ik u alles over onze Great Place to Work certificering.

Anita Cornet, Head of People & Culture

Anita HR