A Great

Place to Work

“We zijn een ‘Great Place to Work‘. Met een bijzondere hoge score wordt onze organisatie door al onze medewerkers gewaardeerd als een Great Place to Work. Onze organisatiecultuur is warm, onze structuur is plat en onze mensen maken iedere dag hét verschil. Onze organisatie is gebouwd op familiewaarden en ‘aardigheid’ of ‘Kindest‘ is ons toverwoord. Aardig zijn voor elkaar, voor onszelf en voor onze partners & relaties. Wij geloven in de kracht van een warme bedrijfscultuur in deze digitale samenleving. Als alles digitaal wordt, zijn zachte vaardigheden hot.”

Ingrid van der Wal-Koek – Executive Director Onemeeting Services

Great Place to Work

The Onemeeting Company is in maart 2022 opnieuw gecertificeerd als Great Place To Work! Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het onafhankelijke Trust Index™ medewerkersonderzoek van Great Place to Work heeft The Onemeeting Company met een respons van 100% en een totaalscore van 91% wederom het predicaat van goed werkgeverschap behaald. Met de Trust Index™ worden vijf universele waarden gemeten die bepalen in hoeverre mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De waarden zijn: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Alleen warmte verbindt, kou nooit. Dat is de essentie van ons bijzondere cultuurprogramma. In deze coole, digitale tijden geloven we in de kracht van ‘zachte vaardigheden’. Hard werken staat bij ons synoniem voor hart werken. We geloven dat alles draait om mensen en de menselijke verbinding. One of a Kindest is onze ‘cultuurkachel’ waarmee we ons familiebedrijf blijven opwarmen en onze medewerkers zich als een vis in het water laten voelen. Dat verlangt onder andere benaderbaarheid en eerlijk en ethisch handelen van directie en management. Een 100% score op deze stellingen bekrachtigt onze visie dat leiderschap en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Warme, (h)echte verbindingen ontstaan bij uitstek door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit, zij beoordelen kameraadschap met maar liefst 96%. Al onze medewerkers ervaren een veilige werkomgeving en het familiegevoel wordt beoordeeld met 93%, een mooie bevestiging dat onze medewerkers zich bij ons veilig en thuis voelen.

Lees meer

Wil je meer weten over onze Great Place to Work

Laten we elkaar binnenkort ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan vertel ik u alles over onze Great Place to Work certificering.

Ingrid van der Wal-Koek, Executive Director Onemeeting Services

Ingrid van der Wal-Koek