OMS

[ONEMEETING SYSTEM]

Alleen het beste systeem is goed genoeg
“In 2012 hadden we één grote ambitie en missie: het béste Meeting Management bedrijf worden van de Benelux. Vanuit deze ambitie hebben we destijds besloten om hét beste Meeting Management systeem te gaan ontwikkelen. Zonder systeem ben je geen bedrijf meer, toch? Samen met al onze stakeholders hebben we van een ambitie een plan gemaakt en van het plan hebben we intussen hét beste Meeting Management systeem in de meetingbranche ontwikkeld. OMS [Onemeeting System] is de naam van ons Next Generation Meeting Management systeem, een alles-in-één bedrijfsoplossing die wij gebruiken en aanbieden aan alle bedrijven die bijeenkomsten faciliteren en organiseren. Van grote tot kleine bijeenkomsten, dagelijks of eens per jaar. Onemeeting.com is het geïntegreerde online boekingsplatform en maakt het mogelijk om inspirerende locaties te vinden, locaties te vergelijken, online te boeken, offertes aan te vragen en boekingen te beheren. Wij hebben OMS [Onemeeting System] samen met onze development partner Gateway Group in de afgelopen tien jaar ontwikkeld en hebben hierin onze kennis van 40 jaar pionieren in het faciliteren van alle vormen van bijeenkomsten samengebracht. Ik vertel je graag meer over de hele ontwikkeling.”

Myrna Hoogendoorn – Chief Platform Officer

OMS logo

Waarom een eigen systeem?

De reden dat OMS [Onemeeting System] ontwikkeld is, komt voort uit onze ervaring waarin wij merkten dat de huidige systemen niet meer voldeden aan onze eisen en aan de digitaliseringsslag die nodig was.

We zochten een multi property systeem dat klantgerichter was om aan onze missie van ‘nooit meer neen’ te kunnen voldoen. Toen we dit in de bestaande systemen niet konden vinden, zijn we zelf aan de slag gegaan met het uitwerken van een systeem waarmee we minimaal:

 • de interne processen konden digitaliseren en automatiseren;

 • locaties laten samenwerken in één database;

 • onze klanten online met real-time beschikbaarheid boekingen konden laten maken en beheren;

 • meer locatiepartners konden toevoegen en toegang konden geven tot het platform.

Het uitgangspunt was hierbij om in één applicatie alle interne processen (sales, contract, boekingen, operationeel) en klantprocessen (zoeken, vergelijken, boeken en beheren) samen te voegen. Hiervoor moesten de backoffice en de website met elkaar verbonden zijn door middel van één database en waarbij we tevens alle integraties aan deze database konden koppelen. We wilden het systeem in eigen beheer ontwikkelen en houden om zo zelf de ontwikkeling in de hand te hebben en altijd zelf de keuze te kunnen maken voor wat voor onze bedrijfsvoering belangrijk is.

We zijn uitgekomen bij ontwikkelingspartner The Gateway Digital, onderdeel van The Gateway Group wat een toonaangevend ICT & Global Sourcing bedrijf is.

Myrna

Het ontstaan van OMS [Onemeeting System]

Onemeeting.com als intermediair is ontstaan omdat het locatieaanbod niet toereikend was, wij wilden een groter aanbod van locaties kunnen bieden aan onze klanten, zodat zij altijd via één partner al hun bijeenkomsten (en meer) kunnen organiseren. Bovendien willen we dit beheren vanuit één systeem. Bij de ontwikkeling van een nieuw systeem was ons uitgangspunt dan ook niet alleen om klanten en locaties samen te brengen, maar waren wij ook geënt op een systeem dat in locaties zou werken als een compleet PMS (Property Management System) en intern voor onze commerciële afdeling als een CMS (Client Management System). Met dit in gedachten zijn we begonnen aan de ontwikkeling van ons integrated Meeting System dat we nu kennen als OMS Onemeeting System.

Voordat een eigen systeem ontwikkeld kan worden, is begrip en kennis van de huidige werkwijzen en gewenste verbeteringen noodzakelijk. Om dit te realiseren zijn er meerdere workshops georganiseerd binnen locaties en binnen alle afdelingen. Hierbij werden ontwikkelaars van The Gateway Digital meegenomen in de huidige werkwijzen binnen de bestaande systemen. Deze workshops zijn gebruikt om de pluspunten en beperkingen van de huidige systemen te bespreken. Hieruit is een projectplan beschrijving gekomen die wij vervolgens weer getoetst hebben met de betrokken gebruikersgroepen. Zo zijn er goedlopende en logische processen opgesteld, die de werkwijzen efficiënter en gemakkelijker maken.

Myrna Hoogendoorn
Chief Platform Officer

Kern van OMS [Onemeeting System]

De kernfunctie van OMS [Onemeeting System]

 • Klantregistratie – bedrijven en contactpersonen, in hiërarchie indien van toepassing.
 • Sales – beheer klanten, afspraken, productiecijfers, contracten met vaste prijzen, kortingen.
 • Reserveringen – multi property mogelijkheid, yield en revenue toepassingen, arrangementen of losse artikelen en zaalhuur, geautomatiseerde bevestigingen, gekoppelde taken en alerts.
 • Operationeel – planning tools, rapporten, extra verkoopregistratie.
 • Facturatie – centrale facturatie, digitale pro forma’s en facturen.
 • Nazorg – aftersales registratie en rapporten, klachtenbeheersysteem.

Echter, zijn we voor we hier dieper op ingegaan zijn eerst gaan kijken naar onze grootste wens, namelijk het online boekbaar maken van een zakelijke bijeenkomst. Hotelkamers online boeken bestond al langer, maar het online boeken van een zaal met zoveel meer criteria was nog onbekend terrein. Juist door dit eerst uit te werken en daarna dezelfde informatie te willen ontsluiten in de backoffice van ons systeem heeft ons geholpen het op online gerichte systeem te ontwikkelen dat wij nu hebben.

Ontwikkeltijd OMS [Onemeeting System]

51.558 uur

Q3 2011

Gestart inventarisatie (december).

Q1 2012

Uitwerken alle requirements, 2 maanden Business Analyse met partner The Gateway Group

Q2 2012​

Document SOW op hoofdlijnen opgemaakt: 100 pagina’s.

Q3 2012

Details uitwerken SOW en vertalen in wireframes.

Q1 2013

Parallel uitwerken integratie met AFAS ten behoeve van geautomatiseerde facturatie en omzetregistratie op locatieniveau.

Q2 2013

Website versie 1 live, Online boeken mogelijk, maar nog niet geïntegreerd met de backoffice. Parallel uitwerken van migratie van profielen en reserveringen vanuit oude systemen.

Q3 2013

Wireframes backoffice van OMS Onemeeting System zijn klaar.

Q1 2014

Backoffice OMS Onemeeting System is live en migratie gestart.

Q2 2014

1 april livegang OMS Onemeeting System! Start van overnemen en controleren gemigreerde reserveringen. Per 1 mei werkt iedereen in backoffice en nemen we afscheid van de oude systemen.

Q4 2014

Website versie 2 live inclusief volledige integratie naar de backoffice

Doorontwikkeling OMS [Onemeeting System]

2015

8936 uren

Support, onderhoud en ontwikkeling na livegang. Naast support taken ook 20 nieuwe functionele verbeteringen in de bestaande modules toegevoegd.

2016

12.436 uren

O.a. nieuwe website en upgrade applicatie frontend framework.

2017

16.136 uren

O.a. herbouw infrastructuur applicatie ten behoeve van verbeteren performance.

2018

16.636 uren

O.a. nieuwe website inclusief vergelijkingsfunctionaliteit en lancering unieke vergelijkingsofferte.

2019

18.236 uren

Herinrichting database tot Single Point of Administration, Elastic Search implementatie ten behoeve van internationale groei en performance behoud, rebranding website naar Onemeeting.com en hotelkamer boekingen mogelijk gemaakt

2020

13.144 uren

Website pagina’s en processen geoptimaliseerd voor verbeterde gebruikerservaring, SSO (Single Sign On) inlogfunctie beschikbaar gemaakt voor onze klanten, klantdata volledig versleuteld in database ingericht

Functies en Modules

OMS [Onemeeting System] bestaat uit verschillende modules. De modules zijn per functie ingericht; er zijn modules gericht op klantenmanagement voor commerciële werkzaamheden, modules voor de operationele uitvoering in de locaties en modules voor de financiële afhandeling van boekingen door de administratie. Aanvullend zijn er enkele ondersteunende modules voor uitgebreide rapportages en efficiënt taakmanagement voor de gebruikers.

Onze klantendatabase wordt beheerd door de salesmanagers en reserveringsmedewerkers, hierin wordt alles wat we weten van bedrijven en de contactpersonen opgeslagen en beheerd.

Afspraken met klanten worden centraal opgeslagen en automatisch toegepast in boekingen welke zijn gemaakt zowel door de Meeting Expert als door de klant online.

Hierin starten en beheren we de reserveringen, deze module is ondersteunend aan het verkoopgesprek en verbonden aan vele andere modules om zo efficiënt mogelijk alle informatie uit het systeem samen te brengen tot een reservering. Denk hierbij aan voorkeuren van klanten, contractafspraken, aannamebeleid op basis van yield en revenue instellingen, locatie details en reminders om contact te houden over de reservering.

Een geautomatiseerde to do lijst voor medewerkers, hierin kunnen taken aangemaakt worden, automatische herinneringen voor reserveringen komen naar voren, en er kunnen berichten van/naar collega’s ontvangen en gestuurd worden.

Overzicht van de beschikbare en gereserveerde ruimtes binnen een locatie, planning tool zowel operationeel als voor reserveringen.

Verschillende sub-modules gericht op de operationele afdelingen binnen de locaties waarin de reserveringen, verwachte aankomsten van de reserveringen beheerd worden:

 • Boeking zoeken: Beheren van de gemaakte boekingen, gemakkelijk opzoeken welke boekingen in de planning staan.
 • In huis: Aankomsten overzicht voor de operationele afdeling, registratie van sleuteluitgifte en -ontvangst, toevoegen van extra artikelen op de dag zelf, zoals extra catering gedurende de dag.
 • Dag afsluiting: Doorsturen van reserveringen naar het financiële systeem AFAS voor (digitale) facturatie.
 • Losse verkoop: Kassamodule voor de operationele afdeling in de locatie, wanneer bezoekers een parkeerkaart of andere artikelen direct afnemen, kan dit geregistreerd worden in de Losse verkoop module waarna er een factuur vanuit AFAS terugkomt als betaalbewijs voor de bezoeker.
 • Kassa beheer: Aan het einde van een dienst wordt de kassa opgemaakt, alle artikelen die verkocht zijn via de Losse verkoop module staan hierin geregistreerd inclusief de betaalmethode waarna de kassa opgemaakt en afgesloten kan worden.

De voorkeuren van vaste contactpersonen worden gevraagd en hierin opgeslagen ten behoeve van het leveren van de beste persoonlijke service in de locaties.

Module voor het gemakkelijk vinden van de beste locatie voor een aanvraag met behulp van uitgebreide zoekfilters en een kaartoverzicht. De nieuwste module, toegevoegd in 2020.

Rapportages ingedeeld per functie zowel voor operationele uitvoer als registratie en analyse van alle beschikbare data.

Content van de locaties voor online publicatie en het beheren van reserveringsinformatie zoals zalen, capaciteiten en BAR-prijzen per dagdeel en minimale omzet per zaal.

De beheermodule van OMS Onemeeting System, hierin worden o.a. artikelen, arrangementen, prijzen en gebruikersrechten beheerd.

Beheer van de vaste inrichting en de verschillende parameters van OMS Onemeeting System. Denk hierbij aan parameters voor notificaties aan gebruikers in hun dashboard, online boekingsregels, land en taalinstellingen, zaalcategorie instellingen en inrichting van gebruikersrollen met bijbehorende rechten.

Alle communicatie van OMS Onemeeting System naar AFAS is terug te zien in deze module in de applicatie. Zo is te allen tijde inzichtelijk wanneer welke informatie naar AFAS is gestuurd via de connectoren en of dit succesvol was.

Integratie in Onemeeting.com

OMS [Onemeeting System] is gekoppeld aan de website Onemeeting.com

De locaties hebben een eigen pagina met prachtige foto’s en relevante informatie om de websitebezoekers te inspireren. Bovendien zijn zij met realtime beschikbaarheid en prijzen te boeken. OMS [Onemeeting System] & Onemeeting.com zijn samen uniek, omdat de werelden van online en offline boeken samenkomen en volledig ondersteund worden binnen één database. Dit houdt in dat ingewikkelde of internationale boekingen die met hulp van Meeting Experts gemaakt worden alsnog door de boeker online in het persoonlijke account naar voren komen en daar beheerd kunnen worden. OMS [Onemeeting System] is ingericht om alle informatie te ontsluiten naar de boeker in zijn persoonlijke account in een beveiligd gedeelte op Onemeeting.com.

In dit persoonlijke account vinden gebruikers alle bevestigingen, aangevraagde offertes, facturen, wijzigingen die zij zelf online hebben gedaan en alles wat offline door onze Meeting Experts verwerkt is. Er is een dashboard met een overzicht van alle acties die nog openstaan voor het afronden van toekomstige boekingen. De contractafspraken die het bedrijf met locaties heeft ondergebracht in een samenwerkingsovereenkomst zijn online in het persoonlijke account te zien en worden direct toegepast in zowel online- als offline boekingen van deze klant bij de locaties.

OMS Onemeeting System

Wat heeft OMS [Onemeeting System] ons gebracht?

De livegang van OMS Onemeeting System heeft onze organisatie hoogst efficiënt gemaakt. De verschillende afdelingen hoeven minder onderling na te vragen of op elkaar te wachten, maar kunnen alle informatie op een vaste en logische plek terugvinden in één en hetzelfde systeem.

Met de komst van OMS Onemeeting System is het eindelijk echt mogelijk geworden alle locatie reserveringen eenvoudig te centraliseren naar één plek. Reserveringsafdelingen in locaties zijn verkleind of opgeheven, door het slim ingerichte systeem met multi property functie kunnen er meer reserveringen behandeld worden met minder medewerkers. Per jaar worden er via OMS Onemeeting System ruim 35.000 boekingen aangevraagd, waarvoor bevestigingen en vaak meerdere wijzigingen verwerkt moeten worden. Naast centralisatie van reserveringen, heeft OMS Onemeeting System het ook mogelijk gemaakt om de administratie afdeling te centraliseren. Door de integratie met AFAS Profit gaat factureren snel en meest foutloos. Er is geen medewerker administratie in iedere locatie meer nodig, één kleinere maar efficiënt ingerichte administratie afdeling volstaat.

Doordat OMS [Onemeeting System] het oude CRM pakket vervangen heeft, is de klantinformatie nog maar in één systeem opgeslagen en kunnen alle afdelingen die ermee gemoeid zijn de benodigde informatie direct inzien wanneer zij het nodig hebben. Er zijn geen aparte meetings of handmatige lijsten die gedeeld moeten worden tussen bijvoorbeeld management, sales- en reserveringsafdeling meer nodig. Elke medewerker die over de informatie moet kunnen beschikken, kan dit zelf in rapportages uit het systeem halen. Hierdoor zijn de lijnen tussen de afdelingen nog korter geworden en worden klanten beter bediend. Alle commerciële medewerkers zijn op de hoogte van gemaakte afspraken en de klant ervaart hierdoor een betere service. Dit bij elkaar resulteert in een hogere klantretentie.

OMS Onemeeting System
OMS Onemeeting System

Daarnaast hebben de operationele afdelingen in de locaties met OMS [Onemeeting System] zelf gemakkelijker de beschikking over complete en vooral up to date boekingsinformatie. Wijzigingen door de klant online of door een Meeting Expert in OMS [Onemeeting System] zijn direct in de boekingen verwerkt. Operationele overzichten en functiesheets zijn hierdoor altijd up to date in OMS [Onemeeting System], er is geen handmatig werk meer voor nodig. Er zijn speciale rapporten ontwikkeld die in de locaties uitgedraaid worden om recente wijzigingen te zien, wijzigingen doorbellen is hiermee verleden tijd. In de meeste locaties vervangt OMS [Onemeeting System] ook een apart Point Of Sale systeem. Operationele medewerkers kunnen zelf extra artikelen die ad hoc aangevraagd worden aan de reservering toevoegen of kunnen dit direct met de klant afrekenen, inclusief factuur.

ISO 27001 Certificering

ISO 27001 Certificering Onemeeting.com

ISO 27001 is een internationale norm gepubliceerd door de Internationale Standaardisatie Organisatie (ISO) en het beschrijft hoe informatiebeveiliging in een bedrijf kan worden beheerst. De meest recente versie van deze norm werd gepubliceerd in 2013, en de volledige titel is nu ISO/IEC 27001:2013. ISO 27001 kan in elke organisatie worden geïmplementeerd, profit of non-profit, privaat of in het bezit van de staat, klein of groot. Het is geschreven door ‘s werelds beste experts op het gebied van informatiebeveiliging en levert de methodologie voor de implementatie van informatiebeveiliging in een organisatie. Het stelt ook bedrijven in staat zich te certificeren, hetgeen betekent dat een onafhankelijke instantie dan bevestigd heeft dat de organisatie informatiebeveiliging heeft ingevoerd in lijn met de ISO 27001 en aantoonbaar maakt dat de organisatie informatieprocessen beheerst en de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijf kritische informatie borgt.

Historie & aanleiding

Het startpunt is begin 2018 geweest toen er als gevolg van de nieuwe AVG-wetgeving door een externe partij een AVG-compliance check is uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een intern traject om alle acties uit te voeren om AVG-compliant te worden. In de loop van dit traject is de behoefte ontstaan om tot een ISO 27001 certificering te komen. Hiervoor is in november 2018 een nulmeting gedaan door een externe partij. In 2019 is de conclusie getrokken dat het belang van een geborgd Informatiebeveiligingsbeleid en ICT-beveiliging steeds groter werd. Dit was mede gedreven door de nieuwe AVG-wetgeving, maar ook vanuit behoefte van klanten en potentiële klanten om zichtbaar te maken dat wij een betrouwbare en veilige partner zijn op vlak van informatiebeveiliging. In dat kader is besloten een traject op te starten om tot een ISO 27001 certificering te komen. De nulmeting uit 2018 is het startpunt geweest om aan de slag te gaan met alle actiepunten en een oplossing te vinden voor alle noodzakelijke inrichtingsvragen. We hebben ons voor dit traject extern laten begeleiden door de firma Stonefield. Daarnaast hebben we besloten een GRC-softwarepakket aan te schaffen als hulpmiddel voor het volledig maken en borgen van verplichte beleidsstukken, acties in aan te geven, follow-up te controleren & borgen en een interne awareness programma op te kunnen starten voor medewerkers middels e-learning trainingen. De aanloop heeft wat langer geduurd dan gepland. Dat is voornamelijk veroorzaakt door de coronacrisis die onze branche hard heeft geraakt. Op 1 juni 2021 zijn wij door KIWA-gecertificeerd voor ISO 27001:2017.

Scope

Informatiebeveiliging is van toepassing op de primaire en ondersteunende processen van Onemeeting.com, voor het ontzorgen van boeking tot betaling voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, overnachtingen en congressen.

ISO 27001:2013 heeft als doel het beveiligingsniveau binnen Onemeeting.com BV op een noodzakelijk basisniveau te brengen en zo het wederzijds vertrouwen tussen Onemeeting.com BV, organisaties en klanten te bevorderen. Leidraad hiervoor wordt gevormd door het Informatiebeveiligingsbeleid. Dit beschrijft hoe met informatiebeveiliging moet worden omgegaan, waarbij zoveel mogelijk is vermeld aan wie bepaalde richtlijnen in het bijzonder zijn gericht en wie de procedures en maatregelen moeten beheren en uitvoeren. Onemeeting.com BV hanteert ISO 27001:2013 als basis voor het inrichten van een stelsel van beveiligingsmaatregelen. Dit stelsel bestaat uit de volgende onderwerpen:

Securitybeleid

Organisatie van beveiliging

Beheer van bedrijfsmiddelen

Beveiliging van personeel

Fysieke beveiliging en beveiliging van de omgeving

Beheer van communicatie- en bedieningsprocessen

Toegangsbeveiliging

Verwerving, ontwikkeling en onderhoud van informatiesystemen

Beheersing van beveiligings incidenten

Bedrijf continuïteitsbeheer

Naleving (compliance)

Ontwikkelingsmethodiek OMS [Onemeeting System]

Voor de ontwikkeling van OMS [Onemeeting System] en Onemeeting.com is een footprint gemaakt waar het systeem aan moet voldoen. Hierin zijn de volgende vereisten opgenomen:

Prioritering gebeurt met behulp van een wensenlijst, gevoed door interne en externe gebruikers. Met een uniek scoringssysteem bepaalt de afdeling Meeting System op basis van deze input welke wensen in welke volgorde ontwikkeld worden. Hierbij rekening houdend met de periode van het jaar waarin bepaalde functionaliteiten het meest gebruikt worden, zodat we het kunnen realiseren in de tijd waarin het de meest toegevoegde waarde brengt.

Bij nieuwe releases van de applicatie software volgt Onemeeting.com het OAP kwaliteitssysteem. Ontwikkeling, Acceptatie en Productie, afgekort OAP, is de naam van een methodiek die veel wordt gebruikt in de ICT. De hoofdwoorden in de naam geven de fasen (server omgevingen) aan die in onze softwareontwikkeling doorlopen worden. Met elkaar vormen ze een kwaliteitssysteem en ondersteunen ze een beproefde teststrategie.

 • Ontwikkeling: Een nieuwe functionaliteit of bug oplossing wordt eerst ontwikkeld in de ontwikkelomgeving en ingevoegd in het versiebeheerprogramma op de ontwikkelserver. Op de ontwikkelserver wordt technisch en functioneel getest.
 • Acceptatie: Na de ontwikkeling wordt deze gezamenlijke versie doorgezet naar de acceptatieomgeving. Het installatieproces wordt gedocumenteerd in een productiegang draaiboek. De acceptatieomgeving is qua software en hardware zo veel mogelijk gelijk aan de productieomgeving.
 • Productie: Indien Onemeeting.com de software accepteert in de acceptatieomgeving, wordt de release geïnstalleerd op de productieomgeving op dezelfde manier als gedocumenteerd is bij de release naar de acceptatieomgeving.

Met de OAP-werkwijze is de software volledig getest en geaccepteerd op een vergelijkbare omgeving als de productieomgeving. Samen met de voorspelbare gedocumenteerde productiegang en het terugdraaiplan bij onverwachte storingen, is de productieomgeving ultiem beschermd en is de continuïteit gewaarborgd.

Toekomstlijn

De ontwikkeling van een systeem staat nooit stil. OMS [Onemeeting System] en onze website Onemeeting.com worden beheerd door een eigen team van functioneel beheerders in Nederland en een vast team ontwikkelaars bij The Gateway Digital in India. Dagelijks wordt gewerkt aan nieuwe functionaliteiten of verbeteringen van huidige werkwijzen, waarbij we uiteraard onze gebruikers nauw betrokken houden. We werken met een ontwikkelcyclus van 4 weken voor het uploaden van verbeteringen. Hierbij maken we gebruik van feedback die ons bereikt uit klantgebruik (onze ambassadeurs) als ook vanuit interne gebruikers.

Alle input wordt verzameld in een wensenlijst. Deze wordt geprioriteerd met behulp van een eigen beoordelingsmethode waarbij de efficiëntie en de commerciële waarde beiden meewegen voor het bepalen van de prioriteit. De wensenlijsten zijn gedigitaliseerd en worden gedeeld met onze ontwikkelpartner The Gateway Digital. Wekelijks is er overleg over de werkzaamheden en de planning. Grotere projecten worden naast de dagelijkse activiteiten opgepakt.

Uiteindelijk is het de ambitie van Onemeeting.com om met OMS Onemeeting System alle processen internationaal, volledig digitaal en geautomatiseerd te ondersteunen.

Onze partners

Gateway Digital

The Gateway Digital is onderdeel van The Gateway Group, dit is een beurs genoteerde onderneming met hoofdkantoor in Zoetermeer en bestaat sinds 1997. Met kantoren in 16 landen bedienen ze klanten in 30 landen over 5 continenten. The Gateway Group ontwikkelt IT-toepassingen binnen 10 verschillende branches waaronder Automotive, Healthcare, Publishing and Media, Entertainment and Gaming, Banking & Financial Services. Ze vertalen klantomgevingen met de best geschikte technologieën en maken zo bedrijven eenvoudiger & efficiënter.

cubics logo

Waarom Cubics bestaat? Vanwege het hoogste doel: Happy Users. Dat doel bereiken zij door bij vele organisaties rust te brengen in IT, altijd en overal. Expertises lopen erg uiteen, Cubics is sterk in het opzetten van een bepaalde IT-strategie tot het implementeren van Private Cloud omgevingen. Zij kunnen een totaal Infrastructuur leveren en hierbij beloven ze dit zeker, veilig en foutloos te willen doen. Het team van Cubics bestaat uit een club van creatieve en betrokken specialisten die altijd werken vanuit de kernwaarden vriendschap, verantwoordelijkheid en vakmanschap. Dat leidt in de essentie tot waar het bij Cubics om draait: de Happy User.

AFAS logo

AFAS Software is een familiebedrijf uit Nederland en bestaat sinds 1996. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS Software ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en neemt daarbij graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier. Zij doen dit voor 12.000 klanten.

popupstudio logo

Maurits Lagerweij

Popupstudio begeleidt nuttige ontwerptrajecten, op geheel eigen wijze, voor het behalen van grote creatieve resultaten binnen off- en online media. Net even dat andere van wat je wel eens nodig hebt. Zeg maar “het suiker in je zoutvaatje”. Aan eigenlijk alles, waar communicatie omgezet moet worden in beeld en tekst, willen zij de vingertjes wel branden. Van een eerste logo tot een complexe online huisstijlmanual met alle mogelijkheden van dien. Van een simpele e-mail nieuwsbrief tot een complete corporate website. Van strak huisstijl drukwerk tot een uitgebreide jubileumuitgave. Kom maar door. Niet alleen in het bereiken, maar in het daadwerkelijk verbinden met de doelgroep, ligt hun uitdaging. Het creëren van succesvol werk is een creatief en vooral rationeel proces waarbij het draait om herkenbaarheid en effectiviteit in het eindresultaat. De aanpak en geboden opdrachten bieden de mogelijkheid om te tonen wat het beste ontwerp is. De principes van de popupstudio zijn vastgelegd in de kernwoorden nuttig, trots en helder.

ucodia logo

Ted Koch

Nieuwe projecten worden vaak enthousiast gestart door marketing- of verkoopafdelingen. Dan worden er technische partijen bij betrokken om oplossingen te bouwen. Twee hele verschillende culturen die allebei een eigen taal lijken te spreken. Het gevolg is vaak onbegrip en frustraties. Ted Koch spreekt beide talen en kan helpen voorkomen dat automatiseringsprojecten stranden in onbegrip. In de rollen van Business Analist, Solution Architect en Functioneel Ontwerper heeft Ted bijna twee decennia ervaring in diverse sectoren en branches. Ted is een energieke nieuwsgierige self-starter met grote analytische vaardigheden en het vermogen om uitgebreide complexe systemen te overzien maar met oog voor detail en behoud van de zo belangrijke communicatieve vaardigheden.

Meer weten?

Laten we samenkomen!

Laten we een afspraak maken en dan vertel ik je alles over OMS.

Myrna Hoogendoorn – Chief Platform Officer

Myrna Hoogendoorn