Meeting Expert

Meeting Expert

The Onemeeting Company is dé Meeting Expert van de Benelux

Met onze twee bedrijven Onemeeting.com en Onemeeting Services bieden we bedrijven en organisaties een unieke totaaloplossing voor al hun bijeenkomstenlocaties. Het zoeken, vergelijken, boeken, plannen en beheren van alle boekingen voor bijeenkomstenlocaties is de expertise van Onemeeting.com. Het leveren van ervaren Meeting Managers en/of unieke Meeting & Hospitality Services aan organisaties is de expertise van Onemeeting Services. Onze jarenlange ervaring met de exploitatie van succesvolle Hotels & Meeting Centers maakt ons meer dan een online aanbieder. We weten ook wat het betekent om een bijeenkomst te organiseren. De combinatie van Onemeeting.com als online aanbieder en Onemeeting Service als exploitatie-expert maakt ons een nieuwe generatie Meeting Management bedrijf.

Home of Meetings

Meeting Experts maken hét verschil

Onze Meeting Experts van Onemeeting.com en Onemeeting Services maken hét verschil in de markt. De persoonlijke aandacht, de warme samenwerking en de duurzame relatie met onze opdrachtgevers maken ons onderscheidend. Onze systemen zijn uniek, maar onze mensen zijn bijzonder. We geven onze mensen de ruimte om vooral zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen en een zinvolle bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie. Onze Meeting Experts onderscheiden hun passie voor perfectie, hun ambitie voor resultaat en hun inspiratie voor innovatie. Ze geloven dat de toekomst aan diegene die hem ontwikkelen. Daarom kiezen opdrachtgevers voor onze bedrijven. We maken ze gelukkig met onze twee oplossingen.

Lees ook:

We geven u graag
het thuisgevoel

The Onemeeting Company is een ‘Next Generation Meeting Management’ servicebedrijf en geeft bedrijven, organisaties, instellingen en overheden het nieuwe en juiste online & offline antwoord op al hun meeting wensen, vragen en opdrachten.

Lees meer

Meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan vertel ik u alles over het ontstaan van onze slogan: Home of Meetings.

Luc van Bussel, Chief Executive Director

Luc