Meeting
Expert

Meeting
Expert

Meeting Experts sinds 1982

The Onemeeting Company is al ruim 40 jaar dé Meeting Expert van Nederland. Onze Meeting Experts van Onemeeting.com, Onemeeting Services en Onemeeting Systems maken iedere dag hét verschil in de meeting markt. We sluiten duurzame overeenkomsten met (contract)klanten voor al hun bijeenkomsten, bieden hun boekers een uniek boekingsplatform en brengen alles samen in één digitale SaaS-oplossing: Connected. We verbinden klanten, boekers en locaties in één unieke oplossing. Onze Meeting Experts van ons boekingskantoor adviseren onze klanten en boekers met de beste locaties voor iedere bijeenkomst. We begrijpen hoe belangrijk iedere bijeenkomst is en staan bekend voor onze oprechte persoonlijke service. Onze systemen zijn uniek, maar onze mensen zijn bijzonder. We geven onze mensen de ruimte om vooral zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen en een zinvolle bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten, boekers en opdrachtgevers.

Luc van Bussel, Chief Executive Officer

Connecting the meeting business

Meeting Experts maken hét verschil

Onze Meeting Experts van Onemeeting.com en Onemeeting Services maken hét verschil in de markt. De persoonlijke aandacht, de warme samenwerking en de duurzame relatie met onze opdrachtgevers maken ons onderscheidend. Onze systemen zijn uniek, maar onze mensen zijn bijzonder. We geven onze mensen de ruimte om vooral zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen en een zinvolle bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie. Onze Meeting Experts onderscheiden hun passie voor perfectie, hun ambitie voor resultaat en hun inspiratie voor innovatie. Ze geloven dat de toekomst aan diegene die hem ontwikkelen. Daarom kiezen opdrachtgevers voor onze bedrijven. We maken ze gelukkig met onze twee oplossingen.

Lees ook:

We geven u graag
het thuisgevoel

The Onemeeting Company is een ‘Next Generation Meeting Management’ servicebedrijf en geeft bedrijven, organisaties, instellingen en overheden het nieuwe en juiste online & offline antwoord op al hun meeting wensen, vragen en opdrachten.

Lees meer

Meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan vertel ik graag alles over ons mooie bedrijf.

Luc van Bussel, Chief Executive Officer

Luc