Purpose,
visie & missie

Onze purpose is: Alleen échte ontmoetingen, maken (h)échte verbindingen.

Mensen kunnen niet zonder elkaar. Die gedachte lijkt soms ver weg, maar het is toch echt zo. Mensen maken samen het verschil en een bijeenkomst brengt mensen samen. In iedere organisatie is een bijeenkomst het beste platform om samen nog beter te worden. Daarom blijven mensen elkaar opzoeken en ontmoeten. Échte ontmoetingen staan onder druk van de digitale mogelijkheden, maar de échte fysieke ontmoeting is sterker dan ooit. Waarom? Als alles digitaal wordt, maakt mensentaal het verschil. Het échte normaal is die échte ontmoeting waar échte verbindingen ontstaan.

Visie:
WE NEED TO MEET

Een opleiding, een training, een vergadering, een congres, een feest, een jubileum, een presentatie, …. Bijeenkomsten brengen mensen samen met een gezamenlijk doel. Het doel kan verschillen, maar de bijeenkomst maakt het mogelijk. Mensen kunnen niet zonder elkaar. Ze blijven elkaar opzoeken en ontmoeten en dat is van alle tijden. Alleen in échte ontmoetingen ontstaan échte verbindingen. We geloven dat échte ontmoetingen de hoeksteen zijn van iedere duurzame organisatie. Het organiseren van échte bijeenkomsten geeft zin. Zingericht ondernemen is de inspiratie van ons familiebedrijf. Familie met elkaar is onze familievisie.

Hand en laptop

Missie:
MANAGING THE MEETING

Onze ambitie is om dé perfecte meeting te regelen. Duizend details komen samen in het hoogste doel: de perfecte meeting. Daarom zijn we Meeting Experts. We staan iedere dag klaar om al die bijeenkomsten te plannen en bedrijven te ondersteunen met de uitvoering ervan. Bedrijven en organisaties zoeken de juiste locatie & service voor hun bijeenkomst. Onemeeting.com biedt de snelste weg naar een optimale meeting locatie en ons team sluit meerjarige meeting samenwerkingsovereenkomsten met contractklanten. Wij zijn dé gastvrije meeting perfectionisten in de meeting markt. Perfectie is onze standaard.

Lees meer

Meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan neem ik u mee in onze purpose, visie & missie.

Luc van Bussel, Chief Executive Officer

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Luc