De ‘roots’ van The Onemeeting Company liggen in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van hotels en meeting centers. In de afgelopen 42 jaar heeft het ons bedrijf ruim 100 locaties ontwikkeld voor interne en externe opdrachtgevers. Op dit moment exploiteert The Onemeeting Company vijf unieke meeting centers in Nederland: La Vie in Utrecht, Planetarium in Amsterdam, Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos in Zwolle, The Green in Arnhem en Eenhoorn & Studio33 in Amersfoort. Als Meeting Expert kiest The Onemeeting Company ervoor om altijd ‘zicht en gevoel’ te hebben bij de exploitatie van een meeting center. Tenslotte vinden alle bijeenkomsten plaats op een locatie.

Ingrid van der Wal-Koek – Chief Operations Officer 

Stephan Gort, Directeur La Vie Meeting Center

Stephan Gort

Directeur, La Vie Meeting Center Utrecht

La Vie Meeting Center Utrecht

Compleet en zorgeloos al uw bijeenkomsten organiseren

Gelegen in het hart van Nederland vind je La Vie Meeting Center. Met perfecte bereikbaarheid, een duurzame manier van bijeenkomen en een oprechte team, biedt La Vie een veelzijdige locatie voor een (online) training, vergadering, congres of evenement in Utrecht. De 40 meeting ruimtes bieden volop mogelijkheden voor bijeenkomsten tot 200 personen. De uitstekende faciliteiten, hun duurzame cateringconcepten en hun excellente service door het zetten van die stap extra is kenmerkend is voor La Vie. Elke bijeenkomst in La Vie is volledig klimaatneutraal, en de locatie is in het bezit van het Green key Goud certificaat.

La Vie Meeting Center Utrecht
La Vie zaal
Planetarium Meeting Center Amsterdam

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Geef uw bijeenkomst een wereld aan ruimte

Grenzeloos gastvrij, buitengewoon groen en bijzonder ruimtelijk. Gelegen in de groene omgeving van het Gaasperpark vind je Planetarium Meeting Center. Met vitale en duurzame mogelijkheden, 13 multifunctionele zalen en Studio Planetarium biedt Planetarium een unieke ervaring voor een congres, training of vergadering tot 250 personen. Ook voor bedrijfsevents, productlanceringen en trouwceremonies ben je bij Planetarium op de juiste locatie. De locatie is Green Key goud gecertificeerd, volledig klimaatneutraal, biedt seizoensgebonden producten, gaat voedselverspilling tegen en met hun VIT Movement maken ze een vitale levensstijl toegankelijk.

Marcha Workel, Directeur Planetarium Meeting Center

Marcha Workel

Directeur, Planetarium Meeting Center Amsterdam

Maarten Geurtse, Directeur Eenhoorn Meeting Center en Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Maarten Geurtse

Directeur, Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle

Onvergetelijke ontmoetingen in hartje Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center biedt grenzeloze mogelijkheden. Deze congres- en eventlocatie leent zich uitstekend voor uiteenlopende bijeenkomsten: van kort overleg, brainstorm of vergadering tot groot congres, evenement of feest. Op slechts 60 stappen vanaf station Zwolle en 5 minuten vanaf de A28, is dit een perfect gelegen locatie voor alle bijeenkomsten. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle beschikt over 30 zalen met wel 52 zaaloplossingen, waaronder een bijzondere theaterzaal Theater Buitensoos. Op een duurzame wijze maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle hoog in het vaandel. Zij vinden het belangrijk om op een zorgvuldige manier om te gaan met de wereld waarin we leven en beschikken daarom over een gouden GreenKey certificaat

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle
Nieuwe Buitensociëteit Zaal
The Green Meeting Center Arnhem
The Green zaal

The Green Meeting Center Arnhem

Draag met jouw bijeenkomsten een steentje bij aan een groenere wereld!

Stad en natuur ontmoeten elkaar in The Green Meeting Center. Omringd door alle gemakken die de stad te bieden heeft en omarmd door het inspirerende groen van de Arnhemse parken. Bij The Green kun je alle kanten op voor bijeenkomsten tot 200 personen. De 14 meeting ruimtes hebben afmetingen van 16 tot 160 m², daarmee heb je het voor het uitkiezen! En welke ruimte, zaalopstelling of arrangementen je ook kiest: de energie is altijd goed. Opvallend sterk en positief zelfs! Alle bijeenkomsten in The Green zijn perfect te combineren met duurzaamheid en vitaliteit. De locatie heeft al ruim 5.000 klimaatneutrale bijeenkomsten mogen verzorgen voor tevreden gasten, werkt samen met duurzame en lokale partners en is al 5 jaar GreenKey Goud gecertificeerd.

Marleen Donkers, Directeur The Green Meeting Center

Marleen Donkers

Directeur, The Green Meeting Center Arnhem

Maarten Geurtse, Directeur Eenhoorn Meeting Center en Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Maarten Geurtse

Directeur, Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Organiseer onbezorgd succesvolle bijeenkomsten!

Gelegen in het hart van Nederland vind je Eenhoorn Meeting Center.  De Eenhoorn is met 40 jaar ervaring dé congreslocatie in Amersfoort. Altijd uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. De Eenhoorn beschikt over 25 zalen en Studio33 voor congressen tot 350 personen, alle zalen beschikken over moderne audiovisuele voorzieningen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor de Eenhoorn natuurlijk en vanzelfsprekend. Het past bij wie zij zijn en willen zijn. En het past bij wat zij willen bieden: een vergader- en congreslocatie voor succesvolle, duurzame ontmoetingen. Het gouden Greenkey certificaat bevestigt dat!

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort
Eenhoorn, zaal

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Laten we elkaar dan ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan vertel ik u alles over Owned Venues.

Ingrid van der Wal-Koek, Chief Operations Officer

Ingrid van der Wal