Team The Onemeeting Company

PERSBERICHT • Amersfoort, 12 april 2023

The Onemeeting Company is opnieuw gecertificeerd als Great Place To Work! Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het onafhankelijke Trust Index™ medewerkersonderzoek van Great Place to Work heeft The Onemeeting Company met een respons van 100% en een Trust Index van 84% wederom het predicaat van goed werkgeverschap behaald. De stelling ‘Alles overziend vind ik deze organisatie een Great Place to Work’ scoorde zelfs 97%. Met de Trust Index™ worden vijf universele waarden gemeten die bepalen in hoeverre mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De waarden zijn: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

”We zijn erg dankbaar dat onze collega’s zich thuis voelen in ons bedrijf. Als 97% van alle collega’s de organisatie een Great Place to Work vindt, dan maakt ons dat bijzonder trots. Het thuisgevoel komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Met ons cultuurprogramma ‘One of a Kindest’ werken we iedere dag aan een warme bedrijfscultuur. Warmte komt wat ons betreft nooit vanzelf. Dat vraagt om ‘zachte vaardigheden’ die we met elkaar steeds beter willen ontwikkelen. In deze digitale samenleving is dat steeds belangrijker. Als alles digitaal wordt, zal ‘mensentaal’ de échte verbinding maken. Het is hardt werken met een d én een t. Waarom we hierin geloven? Het succes van ons bedrijf wordt bepaald door de verbindingskracht van onze mensen met onze klanten, gasten, elkaar, leveranciers en alle andere stakeholders. Als wij zorgen voor onze mensen, zorgen onze mensen voor onze relaties. Zo simpel is het eigenlijk”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, COO The Onemeeting Company B.V.

“Het opnieuw behalen van deze erkenning maakt ons gelukkig en dankbaar. Na de uitdagende jaren, waarin het lastig was om persoonlijk met elkaar in verbinding te blijven, hebben we het afgelopen jaar weer volop geïnvesteerd in de onderlinge verbinding; de maandelijkse OneMeet & Lunches, het vieren van speciale gelegenheden en het hartelijk verwelkomen van nieuwe collega’s met confetti zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Warme, (h)echte verbindingen ontstaan bij uitstek door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit, zij beoordelen kameraadschap met maar liefst 96%. Alle medewerkers die bij ons komen werken voelen zich zeer welkom (100%) en maar liefst 97% vindt The Onemeeting Company een leuke en veilige plek om te werken; een mooie bevestiging dat onze medewerkers zich thuis en veilig bij ons voelen”, aldus Anita Cornet, Manager HR & Cultuur.

———————————————————————————————————————-

Over Great Place to Work

Great Place to Work helpt al meer dan 35 jaar organisaties met het verbeteren van hun werkgeverschap door de mate van vertrouwen inzichtelijk te maken. Om als organisatie te kunnen inspelen op belangrijke veranderingen is goed werkgeverschap met maximale aandacht voor de mens belangrijk. Wereldwijd werkt Great Place to Work al 35 jaar in 60 verschillende landen vanuit het gedachtegoed dat vertrouwen de basis is voor het behalen van betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten met groei en innovatie als gevolg.

Over The Onemeeting Company

The Onemeeting Company is een Next Generation Meeting Management bedrijf met drie unieke oplossingen: Onemeeting.com B.V. als het meest complete boekingsplatform voor vergaderlocaties, Onemeeting Services B.V. als Meeting Center Development organisatie voor de (her)ontwikkeling van (verloren) meeting capaciteit en Onemeeting Systems B.V. als aanbieder van unieke (digitale) Meeting Managementsoftware oplossingen. We helpen klanten met het boekingsgemak van ons platform en helpen locaties met de omzetgroei in de zakelijke meeting markt. In 2019 realiseerde Onemeeting.com 32.000 vergaderlocatie-boekingen voor ruim 3.000 opdrachtgevers. In Nederland zijn ruim 1.500 vergaderlocaties aangesloten bij Onemeeting.com. The Onemeeting Company is 100% Klimaatneutraal, ISO27001 gecertificeerd en een Great Place to Work.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Luc van Bussel, CEO +31 6 45 00 24 68
  • Ingrid van der Wal-Koek, COO +31 6 10 74 77 16
  • Anita Cornet, Manager HR & Cultuur +31 6 13 36 75 22

Meer informatie vindt u op:
www.theonemeetingcompany.com, www.onemeeting.com en www.onemeetingservices.com

Bekijk meer informatie over Great Place to Work op: www.greatplacetowork.nl