Amersfoort, 29 maart 2022

The Onemeeting Company opnieuw gecertificeerd als Great Place to Work met 9+ score

The Onemeeting Company is opnieuw gecertificeerd als Great Place To Work! Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het onafhankelijke Trust Index™ medewerkersonderzoek van Great Place to Work heeft The Onemeeting Company met een respons van 100% en een totaalscore van 91% wederom het predicaat van goed werkgeverschap behaald. Met de Trust Index™ worden vijf universele waarden gemeten die bepalen in hoeverre mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De waarden zijn: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Luc van Bussel, CEO van The Onemeeting Company: ”Alleen warmte verbindt, kou nooit. Dat is de essentie van ons bijzondere cultuurprogramma. In deze coole, digitale tijden geloven we in de kracht van ‘zachte vaardigheden’. Hard werken staat bij ons synoniem voor hart werken. We geloven dat alles draait om mensen en de menselijke verbinding. One of a Kindest is onze ‘cultuurkachel’ waarmee we ons familiebedrijf blijven opwarmen en onze medewerkers zich als een vis in het water laten voelen. Dat verlangt onder andere benaderbaarheid en eerlijk en ethisch handelen van directie en management. Een 100% score op deze stellingen bekrachtigt onze visie dat leiderschap en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn”.

“Het opnieuw behalen van deze erkenning maakt ons bijzonder trots. We hebben twee uitdagende jaren achter de rug, waarin het ook lastig was om persoonlijk met elkaar in verbinding te blijven. Functioneel samenwerken is technisch goed te faciliteren, maar warme, (h)echte verbindingen ontstaan bij uitstek door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit, zij beoordelen kameraadschap met maar liefst 96%. Al onze medewerkers ervaren een veilige werkomgeving en het familiegevoel wordt beoordeeld met 93%, een mooie bevestiging dat onze medewerkers zich bij ons veilig en thuis voelen”, aldus Jertske van Voorthuizen, Manager HR & Cultuur.


Over Great Place to Work
Great Place to Work helpt al meer dan 35 jaar organisaties met het verbeteren van hun werkgeverschap door de mate van vertrouwen inzichtelijk te maken. Om als organisatie te kunnen inspelen op belangrijke veranderingen is goed werkgeverschap met maximale aandacht voor de mens belangrijk. Wereldwijd werkt Great Place to Work al 35 jaar in 60 verschillende landen vanuit het gedachtegoed dat vertrouwen de basis is voor het behalen van betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten met groei en innovatie als gevolg.

Over The Onemeeting Company
The Onemeeting Company is een Next Generation Meeting Management bedrijf en het moederbedrijf van Onemeeting.com en Onemeeting Services. Onemeeting.com is een innovatieve en duurzame intermediair in de meetingbranche. Onemeeting Services helpt organisaties met zaalcapaciteit om meer rendement te halen uit iedere beschikbare m2, door ze te adviseren en te ondersteunen met Meeting Managers en Meeting Services. The Onemeeting Company is Klimaatneutraal, ISO27001 gecertificeerd en een Great Place to Work. One of a Kindest is de naam van het unieke cultuurprogramma van de organisatie. Warme, (h)echte verbindingen met medewerkers, klanten en relaties staat centraal in alle activiteiten. The Onemeeting Company investeert fors in de ontwikkeling van een ‘warme bedrijfscultuur’ als basis voor warme, duurzame relaties met alle stakeholders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
– Luc van Bussel, CEO +31 6 45 00 24 68
– Anita Cornet, Manager HR & Cultuur +31 6 13 36 75 22

Meer informatie vindt u op:
www.theonemeetingcompany.com
www.onemeeting.com
www.onemeetingservices.com

Bekijk meer informatie over Great Place to Work op: www.greatplacetowork.nl