TOMC_Banner_1230x450

The Onemeeting Company: nieuwe naam voor Regardz Hospitality Group

Start Onemeeting Services met Meeting Managers

Amersfoort, 1 september 2021 – Per vandaag is The Onemeeting Company de nieuwe naam voor Regardz Hospitality Group. Dit familiebedrijf, opgericht door Job Heilijgers in 1982, zet koers naar een nieuwe toekomst. In de afgelopen coronaperiode heeft het bedrijf gekozen voor een strategische groeikoers als Meeting Expert. Het boekingsplatform Onemeeting.com wordt leidend binnen de internationale groeistrategie van The Onemeeting Company. Met de komst van het nieuwe merk Onemeeting Services breidt laatstgenoemde haar diensten uit. “We zien een groeiende vraag naar Meeting Management Expertise vanuit de veranderende kantoormarkt en getroffen meeting bedrijven” aldus Luc van Bussel CEO.

Next Generation Meeting Management
In de afgelopen coronaperiode heeft The Onemeeting Company zich in hoog tempo doorontwikkeld tot een uniek Meeting Management bedrijf voor opdrachtgevers en aangesloten locaties. Met nieuwe fullservice klantformules en ondersteunende managementservices voor bedrijven met meeting capaciteit hebben we een strategische sprong gemaakt. “De afgelopen coronacrisis heeft ons geleerd dat innovatie de enige weg is uit de crisis. Maandenlang hebben we hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van onze diensten en systemen. Door de coronaperiode is de transitie naar thuiswerken versneld. Door de combinatie van de veranderende kantoormarkt en het thuiswerken zal de vraag naar meeting locaties alleen maar toenemen, verwacht CEO Van Bussel: “We zien een groeiende vraag naar Meeting Management Expertise vanuit de veranderende kantoormarkt en getroffen meeting bedrijven. Waar grote kantoorpanden verdwijnen, zullen steeds meer meeting locaties opkomen. Aan ons de taak om hier een innovatieve oplossing voor te bieden. Daarom starten we vanaf 1 september met Onemeeting Services: een meeting managementservices bedrijf voor bedrijven met meeting capaciteit”, aldus Luc van Bussel.

Onemeeting.com en Onemeeting Services
Onemeeting.com is het boekingsplatform voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten. Klanten sluiten samenwerkingsovereenkomsten met Onemeeting.com voor al hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen. “Onze partners vragen steeds meer een totaaloplossing voor hun meeting locatie. Met Onemeeting Services bieden we nu ook de mogelijkheid voor een aanvullend Management Contract waarbij we de positie van directeur of manager invullen inclusief de bijbehorende exploitatieservices zoals HR, Cultuur en ICT. We hebben onze jarenlange exploitatiekennis samengebracht in een management- en exploitatieformule. Op die manier gaan we onze kennis aanbieden, delen en doorontwikkelen”, aldus Luc van Bussel.

OMS Onemeeting System: Integrated Meeting Technology ISO27001
Naast de vernieuwing en uitbreiding van de klantformules en managementservices heeft Onemeeting.com een forse sprong gemaakt in de ontwikkeling van haar eigen integrale platformsysteem OMS Onemeeting System: uniek in haar soort. Het combineert Property Management (PMS), Customer Management (CMS), Sales & Marketing Management, Enterprise Resource Planning (ERP) en vele andere bedrijfsprocessen. “OMS is hét fundament waar al onze activiteiten op gerealiseerd worden. Sinds 2012 bouwen we aan een uniek platform voor alle stakeholders: locaties, klanten als ook alle andere gebruikers. Onemeeting.com en OMS Onemeeting System zijn ISO27001 gecertificeerd en blijven we doorontwikkelen. MaaS (Meeting as a Service) is onze missie”, aldus Michiel Heilijgers CFO.


Noot voor de redactie

Over ons
The Onemeeting Company (voorheen Regardz Hospitality Group) is dé pionier in de meeting branche sinds 1982. In dit Nederlands familiebedrijf vormen Luc van Bussel & Michiel Heilijgers de directie en aandeelhouders van het bedrijf. The Onemeeting Company is een internationale, onafhankelijke Meeting Expert in de zakelijke MICE-branche. Het bedrijf biedt bedrijven, organisaties, instellingen en overheden een totaaloplossing voor al hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen en biedt complete managementservices voor aangesloten (meeting) bedrijven. In 2019 realiseerde zij met Onemeeting.com 24.000 opdrachten voor ruim 350.000 deelnemers aan bijeenkomsten. De organisatie is een Great Place to Work, ISO27001 gecertificeerd en biedt Klimaatneutraal Vergaderen voor iedere bijeenkomst wereldwijd.

De directie van The Onemeeting Company is bereikbaar voor nadere informatie:

www.TheOnemeetingCompany.com
www.Onemeeting.com
www.OnemeetingServices.com

Luc van Bussel – CEO
Luc.vanbussel@theonemeetingcompany.com
06-45002468

Michiel Heilijgers – CFO
Michiel.Heilijgers@theonemeetingcompany.com
06-48920833

Ina van Tolij – Executive Assistant
Ina.vanTolij@theonemeetingcompany.com
06 – 25 42 88 55