Myrna Hoogendoorn

PERSBERICHT

Amersfoort, 30 januari 2024

The Onemeeting Company breidt haar directieteam verder uit 

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft Myrna Hoogendoorn benoemd tot Chief Platform Officer (CPO) en Kevin van Grondelle tot Chief Commercial Officer (CCO) van de groep.  De uitbreiding van de directie is onderdeel van de (internationale) groeistrategie van de organisatie en de verdere focus op doorontwikkeling van de SAAS-concepten voor de Meeting branche.  “Wij zijn bijzonder trots en verheugd dat Myrna toetreedt tot de directie en Kevin zijn commerciële focus uitbreidt. Samen met Ingrid van der Wal-Koek (COO) en Michiel Heilijgers (CFO) zetten we koers op groei en innovatie in de komende jaren”, aldus Luc van Bussel CEO The Onemeeting Company B.V.

Over Myrna Hoogendoorn

Myrna was eerder Product Manager en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het boekingsplatform van Onemeeting.com en het onderliggende reserverings- en property management systeem OMS [Onemeeting System]. Myrna is ruim 18 jaar in dienst bij de organisatie en wordt in haar nieuwe rol medeverantwoordelijk voor de strategie en de aansturing van het bedrijf. “Ik ben dankbaar voor deze nieuwe kans en rol binnen onze mooie organisatie. Ik ga samen met alle collega’s nu verder bouwen aan de online kansen van Onemeeting.com in de Meeting branche. Hotels & Meeting Centers realtime boekbaar maken blijft mijn belangrijkste missie”, aldus Myrna Hoogendoorn.

Over Kevin van Grondelle

Kevin was Chief Business Development Officer voor de groep en tegelijk Executive Director van het boekingsplatform Onemeeting.com. Kevin ontwikkelde in de afgelopen jaren de nieuw formule ‘Connected’ waarmee Hotels & Meeting Centers van ‘van boeking tot betaling’ ontzorgd worden. In de afgelopen tijd zijn het aantal Connected Partners fors gegroeid als tegengeluid op de steeds grotere leegstand van m2 in Nederland.  “Met veel trots ga ik in de komende jaren nieuwe concepten ontwikkelen en verdere groei realiseren. Hiermee streven we er altijd naar om verloren m2 rendabel te maken met een totaaloplossing”, aldus Kevin van Grondelle.

Over The Onemeeting Company B.V.:
The Onemeeting Company B.V. is een vooraanstaand familiebedrijf dat bestaat uit meerdere entiteiten, waaronder het toonaangevende boekingsplatform Onemeeting.com B.V., Meeting Center Developmentbedrijf Onemeeting Services B.V., en het innovatieve SAAS-bedrijf Onemeeting Systems. Bovendien exploiteert The Onemeeting Company vijf Meeting & Conference Centers in Nederland, namelijk Planetarium Amsterdam, La Vie Utrecht, Eenhoorn Amersfoort, Nieuwe Buitensociëteit en The Green Arnhem. Met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1982 door Job Heilijgers, is The Onemeeting Company B.V. een pionier in de Meeting (MICE) markt en staat bekend als een Meeting Expert. De onderneming wordt geleid door Luc van Bussel en Michiel Heilijgers, tevens aandeelhouders van het bedrijf. Het bedrijf heeft zich bewezen als een inspirerende werkplek en is dan ook met trots erkend als een “Great Place to Work”.

___________________________________________________________________________________________________________

Voor meer informatie, beeldmateriaal, interviews en media-aanvragen kan je contact opnemen met:
Meer informatie over Onemeeting.com vindt u op deze pagina.
Meer informatie over The Onemeeting Company vindt u op deze pagina.

Luc van Bussel | CEO The Onemeeting Company | Luc.vanBussel@theonemeetingcompany.com |
+31 (0)645002468
Kevin van Grondelle | CCO The Onemeeting Company | Kevin.vanGrondelle@onemeeting.com |
+31 (0)641511565
Myrna Hoogendoorn | CPO The Onemeeting Company | Myrna.Hoogendoorn@onemeeting.com |
+31 (0)652527474