Onemeeting.com breidt service uit en start een nieuwe divisie

Onemeeting.com breidt service uit en start een nieuwe divisie: Business Development

Met de toename van thuiswerken staan kantoren aan de vooravond van een omvangrijke verandering. Om deze veranderende markt te helpen de groeikansen te realiseren start Onemeeting.com per 1 januari 2022 een nieuwe divisie: Business Development. Kevin van Grondelle is de nieuwe directeur van deze divisie. De beschikbare vierkante meters zullen steeds minder gebruikt worden om ‘te werken’, maar bieden nieuwe mogelijkheden als social hub voor inspirerende meetings & events. Onemeeting.com helpt vastgoedeigenaren, facilitaire dienstverleners en cateraars hun ruimtes (online) op de zakelijke meeting markt te introduceren en brengt nieuwe boekers en bezoekers in bestaande kantoren met haar Connected™ service.

In een land waar iedere vierkante meter onder druk staat, mogen ruimtes niet onbenut blijven. Voor bedrijven is het essentieel om rendement te maken op hun ruimtes, bijvoorbeeld door deze als kantoren, stadions of restaurants te verhuren. Door de groeiende vraag naar ruimtes om samen te komen, kunnen deze vierkante meters worden ingezet als meeting rooms en work spaces. Omdat het voor veel bedrijven niet hun core business is helpt Onemeeting.com met een meeting management service om het maximale rendement uit hun zaalcapaciteit te halen.

Nieuwe aanstelling Kevin van Grondelle
Als voormalig commercieel manager heeft Kevin een ruime ervaring in de Meeting branche. “De coronacrisis bracht naast veel leed ook een nieuwe werkbalans. Wij zien heel veel kansen om de beschikbare ruimtes aan te bieden aan onze klanten. Boekers van bijeenkomsten zijn altijd opzoek naar nieuwe, inspirerende omgevingen. Met Connected™ verbinden we onze boekers en klanten met die nieuwe Meeting, Event & Work spaces.” Aldus Kevin van Grondelle, directeur Business Development. “Die ruimtes worden Next Generation Meeting Experiences, NEXMEX”.

Connected™
Onemeeting.com helpt bedrijven door de commerciële processen voor meeting business volledig uit handen nemen. Deze totaaloplossing genaamd Connected™ is mogelijk dankzij de inzet van schaalbare reserverings- sales- en marketingteams. Het deskundige reserveringsteam verzorgt het hele boekingsproces van aanvraag tot aftersales en facturatie. Dit doen zij met het door Onemeeting.com ontwikkelde Meeting Management Systeem, genaamd Onemeeting System (OMS). Het vakkundige sales- en marketingteam verbindt contract- en aanbestedingsklanten aan locaties en regelt de marketing, online zichtbaarheid en het bereik.


Onemeeting.com
Onemeeting.com is een uniek boekingsplatform voor vergaderruimtes en biedt bedrijven, organisaties, instellingen en overheden een fullservice corporate boekingstool voor al hun bijeenkomsten. Het bedrijf is onderdeel van The Onemeeting Company een Next Generation Meeting Management bedrijf. The Onemeeting Company is Klimaatneutraal, ISO27001 gecertificeerd en een Great Place to Work. Hierdoor verzorgt Onemeeting.com altijd duurzame en veilig bijeenkomsten voor al haar klanten.

Bereikbaar voor nadere informatie:

Kevin van Grondelle (foto)
Kevin.vangrondelle@onemeeting.com
06-41511565
Business Development Director

Luc van Bussel
Luc@theonemeetingcompany.com
06-45002468
CEO The Onemeeting Company B.V.