Jouw stage bij
de confetti company!

Jouw stage bij
de confetti company!

Wil jij écht bijdragen en groeien tijdens jouw stage?

Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Samen maken we jouw stage onvergetelijk! Hoe wij dit met elkaar doen? Door elke twee weken een kopje koffie te drinken en jouw voortgang te bespreken. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Naast de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we het belangrijk dat jij je onderdeel voelt van onze (werk)familie daarom krijg jij een buddy. Die jou wegwijs maakt binnen de organisatie, ontvang je een inwerkprogramma wat ervoor zorgt dat je kennis maakt met jouw nieuwe collega’s en de organisatie en word jij uitgenodigd voor het Hospitality & Cultuur Event. Tijdens het Event nemen wij je mee in ons als organisatie, de 7 stappen naar Hartverwarmende Hospitality en ons Kindest cultuurprogramma.

Wat je van ons mag verwachten:

  • Een stagevergoeding;
  • Een hartelijk welkom dat jou meteen thuis doet voelen;
  • Een dedicated stagebegeleider die ervaring heeft met het begeleiden van stagiaires en scripties, en die je vooral meeneemt in zijn/haar functie en afdeling, zodat je een stage hebt waarin je ook écht wat leert;
  • Een fijne werksfeer, met uitdagend en afwisselend werk en alle ruimte en vrijheid om te leren en te ondernemen;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma met allerlei leuke activiteiten, we delen graag onze 7 stappen naar Hartverwarmende Gastvrijheid met je;
  • Lekkere koffie & thee en een heerlijke lunch;
  • Een organisatie die oog heeft voor klimaat en maatschappij.

Wil je weten hoe eerdere stagiaires hun stage bij de Confetti Company hebben ervaren?

Lees de quotes hieronder. Wil jij meer van hen weten? Stuur ze een persoonlijk bericht via LinkedIn!

Nicolien
Stagiair MVO & Operations

Daniëlle
Stagiair HR & Cultuur

Ruben
Stagiair Online Project
Management

“Ruimte om jezelf te ontwikkelen, te ondernemen en verantwoordelijkheid te dragen terwijl er ruimte is voor eigen creativiteit en ideeen. Dat is waarom ik trots ben op mijn stage bij The Onemeeting Company!”

“Tijdens mijn stage heb ik de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen tot een echte professional. Dankzij deze stage ervaring kan ik nu meteen aan de slag in het werkveld!”

“Wat ik erg leuk vind aan mijn stage is de eigen inbreng die ik kan leveren, de sfeer op kantoor en de verantwoordelijkheid die ik krijg.”

Stages bij The Onemeeting Company

Liever stage lopen in een meeting center?

Neem een kijkje op de vacaturepagina van onze Owned Connected Locaties.

Wil je meer weten over mogelijkheden die wij bieden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Vul het contactformulier in en dan drinken we binnenkort een (digitaal) kopje koffie!

Aniek de Graaf, HR Adviseur

Aniek de Graaf