Familie

OMS Onemeeting System is ons next generation Meeting Management systeem, een alles-in-één bedrijfsoplossing die wij gebruiken en willen aanbieden aan alle bedrijven die bijeenkomsten faciliteren en organiseren. Van grote tot kleine bijeenkomsten, dagelijks of eens per jaar. Onemeeting.com is het geïntegreerde online boekingsplatform en maakt het mogelijk om inspirerende locaties te vinden, locaties te vergelijken, online te boeken, offertes aan te vragen en boekingen te beheren.

Wij hebben OMS Onemeeting System samen met onze development partner The Gateway Digital in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld en hebben hierin onze kennis van 37 jaar pionieren in het faciliteren van alle vormen van bijeenkomsten samengebracht.

Geschiedenis

The Onemeeting Company is een Nederlands familiebedrijf dat in 1982 werd opgericht door Job Heilijgers in Amersfoort onder de naam Amersfoortse Hotel Maatschappij. Job Heilijgers was de directeur & eigenaar van Heilijgers Bouw in Amersfoort en werd vanaf 1982 een pionier in de meetingbranche. Hij ontwikkelde tal van markante hotels & meeting centers in Nederland waaronder de Eenhoorn in Amersfoort. Familie Heilijgers heeft een rijk verleden in gastvrijheid.

Van bouwbedrijf naar pionier in de meetingbranche

Rond 1885 bestond er naast de aannemersactiviteiten een Herberg Heilijgers in de oude binnenstad van Amersfoort en in de dertiger jaren hotel café restaurant ‘Het Zwarte Bergje’ ook in Amersfoort. Hier hingen op Koninginnedag lampionnen van boom tot boom en er lag een dansvloer waarop met levende muziek uitbundig werd gedanst. In 2005 werd Regardz Hospitality Group de nieuwe naam van Amersfoortse Hotel Maatschappij. In 2007 fuseerde het bedrijf met de horeca-exploitaties van de Van den Tweel Groep in Nijkerk. De fusie kwam in 2012 tot een einde. Beide bedrijven besloten om zich terug op hun kernactiviteiten te gaan richten. Regardz werd weer Meeting Expert.

 

Onemeeting.com

In 2014 werden Luc van Bussel en Michiel Heilijgers de directie en aandeelhouders van het bedrijf. Het betekende de start van een platformstrategie die resulteerde in de oprichting van Onemeeting.com in 2014. Het ontwikkelen van een uniek boekingsplatform en property management systeem zorgde voor een belangrijke innovatie binnen het traditionele exploitatiebedrijf. OMS Onemeeting System is de naam van het unieke Meeting Management systeem dat samen met The Gateway Digital in India ontwikkeld werd en de basis heeft gelegd voor verdere groei en internationale expansie.

De nieuwe koerst naar 2040

Op 1 september 2021 werd The Onemeeting Company B.V. in Amersfoort de nieuwe naam van Regardz Hospitality Group B.V. In de afgelopen coronaperiode heeft het bedrijf zich opgemaakt voor een strategische groeikoers. De strategie van het boekingsplatform Onemeeting.com (onderdeel van Regardz) wordt leidend binnen de internationale groeistrategie van de organisatie.

Myrna

Organisatiestructuur

Onemeeting.com als intermediair is ontstaan omdat het locatieaanbod niet toereikend was, wij wilden een groter aanbod van locaties kunnen bieden aan onze klanten, zodat zij altijd via één partner al hun bijeenkomsten (en meer) kunnen organiseren. Bovendien willen we dit beheren vanuit één systeem.

Bij de ontwikkeling van een nieuw systeem was ons uitgangspunt dan ook niet alleen om klanten en locaties samen te brengen, maar waren wij ook geënt op een systeem dat in locaties zou werken als een compleet PMS (Property Management System) en intern voor onze commerciële afdeling als een CMS (Client Management System). Met dit in gedachten zijn we begonnen aan de ontwikkeling van ons integrated Meeting System dat we nu kennen als OMS Onemeeting System.

Voordat een eigen systeem ontwikkeld kan worden, is begrip en kennis van de huidige werkwijzen en gewenste verbeteringen noodzakelijk. Om dit te realiseren zijn er meerdere workshops georganiseerd binnen locaties en binnen alle afdelingen. Hierbij werden ontwikkelaars van The Gateway Digital meegenomen in de huidige werkwijzen binnen de bestaande systemen. Deze workshops zijn gebruikt om de pluspunten en beperkingen van de huidige systemen te bespreken. Hieruit is een projectplan beschrijving gekomen die wij vervolgens weer getoetst hebben met de betrokken gebruikersgroepen. Zo zijn er goedlopende en logische processen opgesteld, die de werkwijzen efficiënter en gemakkelijker maken.

Myrna Hoogendoorn
Manager Meeting System

Ontmoet de familie

Luc van Bussel
DGA – Chief Hospitality Officer

Michiel Heilijgers
DGA – Chief Financial Officer

Ingrid van der Wal-Koek
Executive Director Onemeeting Services

Saviëlle Roemeling
Manager Meeting Services Onemeeting Services

Kevin van Grondelle
Business Development Director

Ina van Tolij
Event & Hospitality Manager

Frans Hulshof
ICT Manager

Myrna Hoogendoorn
Manager Meeting System

Susan Sterenberg-Rink
Business Development Manager

Lucie Klein Ovink – Boomkamp
Meeting Solutions Manager

Ingrid van der Linden
Meeting Solutions Manager

José del Olmo
Chief Technology Officer

Jessy Elberse
Medewerker Finance & Control

Jolanda Wolters
Medewerker Finance – Invoicing

Simone van Kranenburg
Medewerker Contracts & Services

Leotine Nieberg
Meeting Expert

Rianne van de Water
Manager Finance & Control

Samantha Grasmeijer
Stagiaire Meeting Expert

Kelshey van der Heide
Meeting expert

Roos Vegter
Medewerker HR & Cultuur

Stijn van Grondelle
Medewerker Finance-Invoicing

Kaoutar Belmadani
Stagiaire Marketing

Tinka Beuman
Medewerker Finance & Control

Lisanne van Dijk
Support Manager Meeting System

Freek Jonker
Meeting Expert

Aniek de Graaf
Medewerker HR & Cultuur

Marcella Dijkslag
Salaris & Rapportage Medewerker

Leanne Rabenort – van der Linden
Meeting Expert

Ellen van der Veen
Meeting Expert

Nancy van der Linden
Assistent Manager Meeting Expert

Ondernemingsraad

Een ondernemingsraad (OR) is een inspraak- en medezeggenschapsorgaan binnen een bedrijf. Een OR bestaat uit medewerkers die namens alle medewerkers overleg voeren met de werkgever over het ondernemings- en personeelsbeleid. Zij behartigen dus de belangen van de medewerkers in een organisatie. De OR heeft verschillende rechten, waarvan adviesrecht, instemmingsrecht en recht op informatie de belangrijkste zijn.

In plaats van één OR per bedrijfsonderdeel, hebben we binnen The Onemeeting Company B.V. ervoor gekozen om de kennis te bundelen en één groepsondernemingsraad in te stellen waarin de leden alle bij The Onemeeting Company B.V. behorende bedrijven vertegenwoordigen. Zij voeren minimaal 4 keer per jaar overleg met de directie van The Onemeeting Company B.V. over allerlei zaken binnen onze organisatie. Zo komen zaken die spelen in de bedrijven, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden aan de orde. De leden van de The Onemeeting Company Ondernemingsraad worden regelmatig getraind.

The Onemeeting Company Ondernemingsraad bestaat (per 1 januari 2021) uit de volgende leden:

Naam Functie Bedrijfsonderdeel
Frans Hulshof (voorzitter) Manager ICT Onemeeting.com
Raymond Jansen F&B Manager Airport Hotel Rotterdam
Björn Post Servicemedewerker Bediening Berghotel Amersfoort
Ingrid van der Linden Meeting Solutions Manager Onemeeting.com
Isabel Goes Manager Reserveringen en Receptie La Vie Utrecht
Marijke van der Weide Commercieel Manager Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of probleem dat naar jouw idee ook van belang kan zijn voor alle medewerkers, geef dit dan gerust aan bij de OR. Dit kan door een e-mail te sturen naar ondernemingsraad@theonemeetingcompany.com of door te bellen naar Frans Hulshof middels telefoonnummer

06 – 52 52 74 54

Vertrouwenspersoon

Wij willen graag dat onze medewerkers met plezier bij ons werkzaam zijn, zonder geconfronteerd te worden met ongewenst gedrag van anderen. Mocht je dit gedrag toch ervaren, dan vinden we het heel belangrijk dat je hier vertrouwelijk met iemand over kunt praten, zodat je er niet mee blijft rondlopen en er (op termijn) psychische of lichamelijke schade van ondervindt.

Zit jou bij de uitoefening van je werk iets dwars (bijvoorbeeld ongewenst gedrag van collega’s), dan kun je in beginsel altijd terecht bij je leidinggevende. Is dit gezien de situatie voor jou onwenselijk, dan kun je terecht bij een vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon zal de informatie strikt vertrouwelijk behandelen en indien gewenst jouw anonimiteit waarborgen en alleen na overleg en jouw goedkeuring verdere actie ondernemen.

Onze vertrouwenspersonen zijn:

Als je haar benadert is het goed om te beseffen dat zij niet te allen tijde onafhankelijk kan werken en bij sommige problemen actie moet ondernemen.

 

Ingeborg Lagerwaard

Externe vertrouwenspersoon via Perspectief

06 – 43 23 92 93

Voor meer informatie over Ingeborg Lagerwaard en de werkwijzen kun je terecht op Afas InSite onder Human Resources (HR).

jertske

Job Heilijgers
Founder

ingeborg

Job Heilijgers
Founder

Meer weten?

Laten we samenkomen!

Maak een afspraak met mij en dan geef ik u een uitgebreide online demo van het OMS Onemeeting System.

Myrna Hoogendoorn, Manager Meeting System

Myrna