Stagiair Marketing

Stagiair Marketing

Voor Onemeeting.com zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Stagiair Marketing!

Als Stagiair Marketing ondersteun je de afdeling Digital Sales bij de ontwikkeling en uitvoering van onze marketing- & PR-strategie. Je weet onze organisatiestrategie te vertalen naar aansprekende en toegankelijke content en communicatiemiddelen die aansluiten op de beleving van onze klanten. Schrijven, organiseren en creatieve invulling geven aan concepten kun je al goed, en je wilt je hier verder in ontwikkelen. Je steekt graag je handen uit de mouwen om het gewenste resultaat te bereiken.

OVER ONS

Onemeeting.com is een onafhankelijke, internationaal boekingsplatform voor alle soorten bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan Meetings & Events, maar ook aan hotelovernachtingen en congressen. Onemeeting.com gaat over het verbinden van mensen in een digitale samenleving. Omdat wij geloven dat mensen elkaar blijven ontmoeten, brengen onze Meeting Experts locaties en klanten samen; altijd van harte en met perfectie. Ontmoeten doen we samen, dat is de kern van Onemeeting.com.

Onemeeting.com is als onderdeel van The Onemeeting Company in maart 2024 gecertificeerd als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – klanten en collega’s – blij te maken.

JOUW STAGE

Als Stagiair Marketing ondersteun je Digital Sales in hun dagelijkse werkzaamheden. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit: commerciële teksten schrijven voor Onemeeting.com, een coördinerende rol innemen voor het social media beleid, een bijdrage leveren aan onze verschillende interne & externe digitale nieuwsbrieven en het ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van onze marketingstrategie. Tijdens jouw stage krijg je een zeer afwisselend takenpakket, dat kunnen we je garanderen. Daarnaast ben je vrij om jouw ideeën ter verbetering van onze websites, SEO en social media strategie te delen en daarna ook zelf (met hulp waar nodig) uit te voeren. In jouw stage houd jij je onder andere bezig met…

  • Ondersteuning van marketingcampagnes: Assisteer bij het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes om ons platform te promoten via verschillende kanalen, waaronder sociale media, e-mailmarketing en contentcreatie.
  • Ontwikkelen en beheren van de social media kalender: Van begin tot eind, zowel op inhoud als in de coördinatie met andere afdelingen.
  • Creatieve Marketing & Communicatie acties bedenken: Want in onze scale-up draait alles om naamsbekendheid, indruk maken op de markt & onze missie verwezenlijken.
  • Contentcreatie: Werk samen met het marketingteam om boeiende en relevante content te creëren voor blogs, nieuwsbrieven en sociale media.
  • Analyse en rapportage: Help bij het verzamelen en analyseren van gegevens om de prestaties van marketingcampagnes te meten. Bereid rapporten voor en doe aanbevelingen voor optimalisatie om de gebruikersbetrokkenheid te vergroten en de conversieratio te verbeteren.
  • Onderzoek: Voer marktonderzoek uit om trends, concurrentie en nieuwe kansen te identificeren binnen de branche waarin Onemeeting.com opereert.

OVER JOU

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar (om mee te werken). In overleg kan er daarnaast aan je scriptie of stageverslag gewerkt worden of een dag school worden gevolgd;
  • Je volgt een relevante studie op het gebied van marketing, communicatie, digitale media of een gerelateerd vakgebied;
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Creativiteit en oog voor detail zijn jouw sterke punten;
  • Je bent zelfstandig, proactief en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Ervaring met grafisch ontwerp en/of videobewerking is een pluspunt, maar geen vereiste;
  • Je bent enthousiast over het bijdragen aan de groei van ons platform.

WIJ BIEDEN

  • Een stagevergoeding! Wel zo fair als je hard werkt :-);
  • Een heerlijke werkcultuur (genaamd One of a Kindest), met jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen;
  • Gedegen begeleiding door een ervaren professional met markt- en vakkennis;
  • Iedere dag een uitstekend verzorgde lunch in ons eigen restaurant;
  • Een kantoor op 33 stappen van Amersfoort Centraal Station, maar in deze tijd ook de mogelijkheid om deels thuis te werken.

BIJ INTERESSE

Krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Deze kan je sturen naar Aniek de Graaf, Lead People & culture, aniek.degraaf@onemeeting.com.

Ben je enthousiast geraakt over deze stage én Onemeeting.com, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Aniek, via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 088 – 209 00 23.

Krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht?

Solliciteer en word onderdeel van onze familie!

Aniek de Graaf, Lead People & Culture