Midden in de
Samenleving

In de samenleving proberen we onze verantwoordelijkheid te nemen waar het kan. We blijven nieuwe initiatieven ontwikkelen waarmee we ook daadwerkelijk, concreet en zeer praktisch een bijdrage kunnen leveren voor een betere wereld. Al onze bijeenkomsten kunnen klimaatneutraal geboekt worden. Wereldwijd klimaatneutraal vergaderen kan alleen bij ons. Daarnaast werken we aan single use plastic free vergaderen en bevorderen daarmee het terugdringen van de plastic soep in onze oceanen.

Luc samenwerking Dopper

Onze maatschappelijke visie & verantwoordelijkheid

Samenleven maakt onze samenleving, maar komt niet vanzelf. Dat is onze visie. Een inspirerende, duurzame, veilige en gezonde samenleving vraagt veel van iedereen. Samen maken we de samenleving die we verdienen en daarom zijn wij overtuigd van onze rol in de samenleving. Onze economische, sociale en maatschappelijke verbondenheid met de markt, onze klanten, onze gasten, onze collega’s, onze leveranciers en al onze overige relaties inspireert ons om maatschappelijk, sociaal en verantwoord te ondernemen. Als familiebedrijf geloven we in de eerste plaats in de ‘mensenkracht’ van onze collega’s. Onze mensen maken ons bedrijf en wij zien het als onze belangrijkste taak om iedereen het ‘thuisgevoel’ te geven binnen onze organisatie. Wij geloven dat mensen het beste van zichzelf geven als ze zich thuisvoelen binnen de organisatie. We hechten grote waarde aan onze familiewaarden en aan de familiecultuur binnen onze organisatie. Als onze mensen zich thuisvoelen in onze bedrijven dan gaan onze klanten, gasten en leveranciers zich ook bij hen thuisvoelen. ‘Mensenkracht’ vraagt om zachte vaardigheden in deze digitale samenleving. Het is ‘hart werken’, maar doet geen kwaad. Dat is onze inspiratie.

Alles voor een
betere wereld

We zien dat elektrische mobiliteit de nieuwe norm wordt en dat het openbaar vervoer al duurzaam is. Daarom bevorderen wij duurzame mobiliteit in het organiseren van bijeenkomsten. In deze coronacrisis werken we nauw samen met al onze aangesloten locaties aan de naleving van alle RIVM-richtlijnen. 1M5 is een kwaliteitslabel dat aangeeft dat een vergader- of congresbedrijf de 1,5 meter voorschriften volledig heeft doorgevoerd.

Lees meer

Paperback
Luisterboek
Paperback
Luisterboek

Boeken

‘Gastgevers in Geluk’ – is een Hospitality Management roman

Mensen bij elkaar brengen is het vakmanschap van een gastgever. Het gastgeverschap is de kunst van een hartelijk welkom en van onbaatzuchtige dienstbaarheid. Gastvrijheid is de sleutel van de deur naar verbondenheid. Als we willen samenkomen is gastvrijheid de eerste stap.

‘De Confetti Company’ – is een Cultuur roman

Bedrijfswarmte is de rode draad in deze cultuurvisie over goed werkgeverschap. Het boek biedt een verfrissende kijk op essentiële en vitale vraagstukken voor hedendaagse bestuurders.

Kijk ook op: LucvanBussel.com

Meer weten?

Laten we elkaar ontmoeten!

Maak een afspraak met mij en dan vertel ik u alles over ons MVO beleid.

Madeloes van Rooijen-Karremans, Executive Director Onemeeting.com

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Madeloes